Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Du gamle måne

 

och månen går sin ban

som den är van

 

min svärfar spelade

du gamle måne på sitt munspel

 

jag har nigit för mångubbens skära

men nu är han full

 

magiskt dras jag till

fullmånens kraft

 

det är stjärnklart ikväll

blir nog månklart inatt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 19:29



Bookmark and Share


  Hans Christian
Och jag bara ler efter att ha läst detta!
2009-02-09

  Hans Christian
Och jag bara ler efter att ha läst detta!
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP