Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de fega skriver kommentarer av värsta slag
och hånar och sänker medmänniskorna




Oacceptabelt

 

slagen under bältet kommer

oftast inte i texter

nej nej

kommentarerna osar och där

skriver man namn hej vilt

istället för att skriva det man

inte får lov att göra i en text

 

jag skulle vilja säga några väl valda

väldigt fula ord här för att

ge uttryck åt min vämjelse

företeelsen som sådan är oacceptabel

 

ni får väl tänka er vad jag vill säga




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-09 23:37



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Låter jäv... tarvligt ju ! Kommentarer är ju till för att vara konstruktiv kritik eller bara trevligt "pushande" typ. Onödigt taskkommenterande, vad ska det vara bra för ? Förstår jag inte.
Men finns alltid de som inte har hyfs !
2009-02-10

  * Ammi *
ja det finns alla sorter, fega skitar som gömmer sig bakom ord!
2009-02-10

  Eaglemountains VIP
Nonchalera de som kränker och sänker, de är som Du säger - fega!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP