Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att man är "vuxen" o har lärt sig en massa så är det inte alltid så lätt...


kärleksbekymmer

Nu när jag inte längre bryr mig,

kommer jag dig nära

Nu när jag inte längre kan

får jag din kärlek

Nu när jag inte längre vet

Får jag möjligheten att välja




Fri vers av Highend
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 05:12



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
insiktsfullt med otroligt starkt avslut. men synd, jag som trodde det blev lättare när man blev äldre..
2009-05-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet gör med
en som det vill
det står aldrig still
det far hit och dit
och har man tur får
man av det en bit...
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend