Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I likgiltighetens säng.


Hans klagolåt blev till vaggvisor mörka nätter.

Monotont ringandes.

Han virkade navelsträngar i brist på sex

och kved om att få penetrera.


Tinnitusmelodier dränkte hans självömkande låtval

och likstelheten gjorde sitt.

Jag,

jag skrev dikter i luften

medans han sög på min mage.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 788 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-02-10 09:27



Bookmark and Share


  dagbokspoesi
Fan så snyggt.
2010-11-24

  L-G
Hahahaha- detta e livsglädje
2009-02-21

  Lili Samuelsson VIP
du e ju bara bäst, rätt upp och ner,sådär
2009-02-10

  Skäl till själ
oj vad bra!
du skriver på ett sätt som jag verkligen gillar att läsa
2009-02-10

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!!!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja