Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du bara du upp längs din arm faller


Himlen faller.



blunda

känner du hur himlen faller

pressar sig mot
din panna

likt en knuten näve
skaver
dina knän

mot mina


blunda


jag vill be

jag vill

jag

jag skulle

skulle skrika

skulle skaka

på en krok

dinglar


förresten


nu vet jag

hur himlen faller

emot


blunda


att vakna till

din hud
piller och glas
vatten

som guld
smakar

orden
fastnar
i halsen

åh, vad himlen gör för mig

är bara
bilder när allt kommer

är bara
misstag i mitt huvud när allt

omkring


blundar




Fri vers av Johannes
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 16:43



Bookmark and Share


    Agnieszka
jag säger som de andra två: vackert :)
2009-02-15

  Матрёшa
sjukt vackert!! HAr inte ord nog!
2009-02-11

  Ms Lovecraft
Vackert.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes