Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är från mitt arkiv och skrevs gemensamt av mig och Alonso.


Ett andetag av nostalgi

 

 

Solskimmer bleknar

längs med sängkanten

rullar en joint

flinka fingrar rör sig

i takt med molnen

ett par kraftiga bloss

och längtan kommer tillbaks

sinnen läggs på vila

andra vaknar till nytt liv



en kvinna grensle

förväntansfullt längtandes

strimmade känslor

mot dimmiga ögon

sexuella drömmar

en söndersliten blues

ångande värme

bildar vågor i tanken

och händerna minns



runda rörelser

som söker lust

sinnligheten glänser

över våta kroppar

där dimmor lockar

den gemensamma resan

den kåta blicken

bort mot ridåer

av historiska slag




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 554 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-10 20:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken nära skriven njutning...gillar!
2009-02-16

  Lasseman VIP
Så himla bra du skriver detta min sköna.. jag känner nästan likadant då jag tagit några Whiskey... och då tänker jag på!.... DIG..
Kram och applåder
2009-02-14

  JNI
wow !

helt underbart skriven !!
den här tycker jag om :)
2009-02-13

  MeAmmie VIP
Finstämt med mitt sinne ger du nostalgin ett ljuvt ansikte!
Mer...åt folket så de kan landa mjukt!
Jag skrev det inte det men tanken är god(:
Fridens Lena liljor och en solglittrande kram/Ammie
2009-02-12

    tramp
fint fint

najs !

bjuder du pa joint och drommar ?
2009-02-11

  Micael Axelsson
Dikten rullar fram, och som växer sig somrigt het. En flirt, ett minne... eller om man skall tolka in titeln; återgång för att uppleva ett gammalt minne om på nytt.
2009-02-10

  aol
gillAS
2009-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Alonso från KSMB??
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du