Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att drunkna är att leva


ett par nästan svarta osårbara ögon
skalade av mig alla lager
in på bara benen
fastän jag hade byxorna på

jag visste inte vad det innebär att darra
skälva
förän jag mött jordbävningarnas bottenlösa brunnar

jag föll så hårt
och så långt
att vattnet blev betong

skrubbsår betyder ingenting

och krossade lemmar allt








Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 488 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-10 23:47



Bookmark and Share


    mauritz blodapelsin
drunkna i smärta, drunkna i förälskelse, förväntningar jobb mystik drömmar....döden föder...förgör...blickar...haiti...tycker mycket om titeln, att våga utsätta sej för risker, inte vara bäst i klassen, vara knepigast "den dunkle dansar, måste komma ifrån sin världsbild för att kunna se världen" - ps.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad