Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så glad Du gör min själ







Hela mitt liv vände

när jag hörde ord

från dina läppar


Som att vi alltid älskat varandra


Om inte ord funnits

skulle vi aldrig träffas

och

skulle livsglädjen ta slut


Jag ser ett tecken

ur fjärran


Där är nätterna ljusa

och

där väntar du på mig

och jag på dig


Vi bygger vår värld

som

barnen under

blommande äppelträd


När vi träffas

kommer jag att lägga

händerna över dina


och


Vi kommer att flyga med vingar

genom livet igen






Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 742 gånger och applåderad av 48 personer
Publicerad 2009-02-11 16:43



Bookmark and Share


  Glensan
Fantastiskt skrivet med stor känsla och inlevelse
Tack
2009-05-13

  Maria T
Så vacker poesi.
Snart blommar äppelträden.
2009-03-25

  Roula O
Så vackert skrivet!
2009-02-24

  Michaela Dutius
Oerhört vacker och den drömmande formen lyfter och ger vingar redan åt dina ord.
2009-02-14

  Bibbi VIP
Underbart, ljuvligt, mycket njutbart samt hoppfullt.
Applåd!
2009-02-13

  Eva Langrath VIP
En kärleks full och tillitsfull värld skapar du med dina ord.

Eva
2009-02-13

  JNI
som flera har skrivit.. "Vi bygger vår värld som barnen under
blommande äppelträd" .. det är ju så vackert målande !!

glädje och lekfullhet, bravo !
2009-02-13

  Afrodite
Att flyga med vingar genom livet låter som en härlig dröm eller verklighet?
2009-02-12

  Maria T
Vi bygger en värld i kärlek
Underbara framtidsdrömmar
2009-02-12

  Jack_iX
Mjuka, fina ord som man får feelgood känsla av !
2009-02-12

  anits VIP
Så underbart fint
2009-02-12

  Gryft
Så fint...så fint..
2009-02-11

  Mr Lindemann VIP
"Vi bygger vår värld

som

barnen under

blommande äppelträd"


Fint och bra bild!!
2009-02-11

  dalida_bl
"Så glad Du gör min själ..."=när du tänker positiv...
Fint och bara fint med kärlek...

Dalida
2009-02-11

  Cosmic Johanna
Underbart själsligt möte i ett öppet lanskap
som öppnas av drömmar...

vackert!
2009-02-11

  Eaglemountains VIP
Helt enkelt underbart skrivet ......
2009-02-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Vacker, mjuk poesi. Längtande. Hälsar vännen Fredrik
2009-02-11

  Suzy med punkterna
Underbart ömsint.
2009-02-11

  Angeldust
Flyga högre än någonsin..älskar den här <3 kram Sunny *applåderar*
2009-02-11

  friheten
Underbara rader!
2009-02-11

    Martina Östlin
"Vi bygger vår värld

som

barnen under

blommande äppelträd"

Så vackert!!!
2009-02-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Kärleksförklaring i vackerhet...
Underbart fint skrivet/B
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP