Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter min död


Jag har en önskan
att någon
efter min död
med uppriktighet
ska kunna säga


- Jag är glad att
jag lärde känna
denna människa,
hon som spred
värme och kärlek
genom sin närvaro


Så jag får nog
lämna min
skyddade tillvaro
där jag slutit mig
inne i mörkret
och vandra ut
i ljuset
i världen utanför
och förändra mitt liv




Fri vers av Nic
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-09-01 21:25



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Åhhh så görbra!!!Precis så känner jag just nu!!!
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic