Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om människor kunde gå i ide

Om man kunde äta tillräckligt för ett halvår,
inreda sitt ide och bara lämna allt,
dator och telefoner, människor och plikter,
bara dra täcket över huvudet och sova en evighet.

Så skönt det skulle vara!

Men jag skulle sakna solen som lyser på snön...




Fri vers av Martina Östlin
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 17:07



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Men jag skulle sakna solen som lyser på snön..."
Så vackert skrivet!
2009-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Snön skulle jag aldrig sakna.
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin