Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syra

Flammorna slukar mig och
kylan dövar mot ryggsidan
Nu flippar vi ur
och clair de lune rullar in över oss som en dimbank.
Jag smälter föda
idisslar långsamt.
Jag smälter döda
och allt som aldrig levt.

Och det dövar hungern.




Fri vers av Sundström
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 18:17



Bookmark and Share


  peter markurth
intressant
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström