Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosbarn

Jag vill känna tro
Känna morgondagen gro
I mitt hjärta fullständig frid
Veta att det finns tid
För skratt och liv
Alla murar, riv!
Maskrosbarn det är jag
Nytt hopp, ny glädje och full med ork var dag
Med skrattet i min hand
Reser vi till ett annat land
Och lever livet
För ingenting är givet
Jag äger mig själv
Ingen ska någonsin kasta mig i en älv
Av blod, ångest och tårar
Även om du mig sårar


Jag ska resa mig upp
Stolt, stark och trygg
För jag är ett maskrosbarn




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut