Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglahjälp

En liten ängel gick på min väg
Hon vandrade så artigt och frågade om lov
En stund låg hon i min säng och sov

Hon sa att jag ej bestämmer då mitt liv är slut
Jag ska bara vandra min väg ut
Hon sa att Gud skulle förlåta
Men även att jag får gråta

"Det är inte ditt fel att han var dum
Du måste börja skrika och sluta vara stum
Din kropp är bara din
Den är lika värdefull som min

Jag vet inte vad du tror
Men jag vet att lyckan inom dig bor
Hans händer på din kropp kan du aldrig tvätta bort
Men det finns män som är av en helt annan sort

Jag ska hjälpa dig att le igen
För det är viktigt min kära vän"

Ängeln satte sig på min axel och tystnade
Hon ville säga att det alltid finns någon som lyssnade




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut