Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fylla livets fat är att ge guld till fattiga

Låt oron få sjunka som stenar mot botten
Ta vara på gåvan, du har fått den
Det får inte ta slut än, ditt liv
Även om det gör ont, ta inte ett sista kliv

Gud, jag ber dig hjälp till
Jag vet att du vill

Det gör ont att se dig försvinna
Snart är du ett tomt skal, en hinna
Visa att du är trägen
Jag möter dig på halva vägen

Gud, hjälp alla som behöver dig
Jag lovar att jag klarar mig

Monstrena hotar och tar från dig, ett rån
Visa dem att du kan, säg ifrån
Låt inte hjärtat sluta slå
Du är älskad av många, låt inte det förbi dig gå

Gud, hjälp de barn som inte får mat
Snälla, fyll livets fat

En gåva du får
Varje dag som går
Ta inte det sista klivet
Du står mitt i livet




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 252 gånger
Publicerad 2009-02-11 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut