Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppskänsla

 

Inga krav har jag


önskar bara
en fingertopp


en ynka liten
fingertopp


som sakta
sakta
sakta


smeker
min hud




Fri vers av Nic
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-09-01 22:30



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
En myspysig dikt om längtan- de sista raderna får fram känslans totalitet
2005-09-02

    existens
Otroligt mysig och skriven med märkbar förväntan eller?
2005-09-01

  Markattan
En liten, liten önskan som skulle göra enorm skillnad och som ibland känns så avlägsen och ouppnåelig. Varm och väntande, längtande text!
2005-09-01

  JuliaS
fin :)
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic