Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loppor och löss

Han sa:
"Livet är hopplöst, jag vill bara dö."
Hon sa:
"Nej, nej, gör inte det! Inte nu! Inte än!"
Han sa:
"Jo, jag tar livet av mig!"
Hon sa:
"Nej, låt mig få hjälpa dig!"
Han sa:
"Ingen kan hjälpa mig." Allt är för sent!"
Hon sa:
"Okej, kan jag få dina CD-skivor då? Om
du inte behöver dom längre?"
Eller va?"




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 23:21



Bookmark and Share


  Tera
Han kunde ha gett dem till dig och du kunde spelat dem på hans begravning..

fair deal?..;)
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP