Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration från sångtiteln "Everyday is like Sunday" av Morrissey


Morrissey sjunger att så är det visst

 

I mitt fönster hänger
bollar med påklistrat glitter
De ler mot världen utanför
- precis som om de inte visste
att bollar inte kan le


Själv har jag målat mina naglar röda
i väntan på att någon ska komma
och tala om för mig
att varje dag inte alls är
som söndag
Men det kommer nog krävas
en del övertalning
för Morrissey sjunger

 

att så är det visst




Övriga genrer av Blomster
Läst 516 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-12 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse