Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dränering - efter regn, fågelsång







mellangärdet urdikat - avrinningens underlättan

med sörjiga knän vid gorrgölen
snoken låg i lä och log

som spindeln på bukowskis skithus

du ska inte få mig

-

allt satans slags stryk

bymolnen orkar aldrig - över helvetesåsen idag

våta spön - rinn - i rågångens utförslöpa
reser mig och rensar rakryggen
















Fri vers av wayward - taiga
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-12 13:48



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
"låg i lä och log" -

här hånglar du
med språket

adekvat gest där
i finishen
2009-02-12

  Carola Zettergren
Jag tycker nog att den där snoken känns mest besvärlig... hånflinar gör han också..ryyyys, jättesnyggt detta!
2009-02-12

  Måna N. Berger
Ha ha.. tjena Bukowski, jag har också haft en fet spindel på skithuset, en intressant liten luring som någon drummel dräpte när jag inte var där.. Bukowski kanske?

När jag läser:

"reser mig och rensar rakryggen"

drar jag ett befrielsens djupa andetag, ända ner i ryggmärgen, tack för den raden!
2009-02-12

  Fredrik Stillesjö
Hej wayward!

Läser, njuter av allitterationer och rikedom. Lär känna Bukowskis skithus till och med. Tack för ren kultur! Hälsar vännen Fredrik
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga