Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stapelbädden

 

jag bor på stapelbädden

ingen del av huset

känns som ett hem

jag flyttar om

det blir aldrig bra

 

inget blir bra

fast jag försöker

så nu ger jag upp

byter adress

jag bor på

Stapelbädden




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 18:44



Bookmark and Share


  Sara Boström
jag flyttar om
det blir aldrig bra.

Stark text!
2009-02-12

  Hans Christian
Flytta hit, flyta dit, ja jag undrar när skall det sluta? Fint beskrivet
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP