Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlutad

Uppförsbacke

mot-lut

Sol-ljus

mot-ljus

I anletes svett

renad

i

sol-lut




Fri vers av Lia-Lej
Läst 464 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-13 08:56



Bookmark and Share


  Maria T
Avlutad i solljus
i uppförsbacke
och bli ren av
sollut.
Härligt
2009-02-24

    Noomi
snyggt ordklurat..
2009-02-16

  Suzy med punkterna
Tjusigt ordspex!
2009-02-14

  Carola Zettergren
:):)Klurigt snyggt!
2009-02-13

  Bodil Sandberg
Sollut..låter som en ypperlig reningskälla..superba rader!!!
2009-02-13

  Kristina Wallbing
Wow!! Suveränt! Din dikt är full av tolkningar, jag läser iaf in massor här... "Sol-lut" - brännande, men i Ljusets tjänst. Dikten känns som skriven för denna dag; strålande sol, men svidande kallt!
2009-02-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Lia-Lej!

"Renad i Sol-lut" riktigt bra reflektion! Gillar! Hälsar vännen Fredrik
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej