Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wosh. skitungen lägger ut en text ändå.
och äh jag vet inte.

om man läser siffrorna ordentligt. så märker man faktiskt att det rimmar också.




TIDEN RINNER SOM BLODET FRÅN MINA SÅR.


1 9 . 4 1
och allting är fult i mitt synsett.
1 9 . 4 2
jag önskar jag slapp vara så grå.
1 9 . 4 3
agera glad nu sara, kom igen, le!
1 9 . 4 4
och jag är obetydligare än en myra.
1 9 . 4 5
älskling, ta mig tillbaka, ta mig hem!

 

 

 

jag står på centralen och saknar
den gamla goda tiden
den gamla goda jag

innan jag hade hunnit blivit
nedbryten och komposterad
av alla djävla ord
som kastats i min väg.

då jag hade en stor djävla mur
för att skydda mig själv
innan
dom hade fått kraft nog att
sparka ner
min stora djävla mur.


fan jag saknar tiden
då ni inte hade märkt någonting
och jag inte hade märkt
hur lite ni egentligen brydde er
om mig.




Fri vers av TedEdFred
Läst 507 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 10:09



Bookmark and Share


  peter markurth
bra,naivistiskt lyrisk.sanna känslor
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

TedEdFred
TedEdFred