Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tala är silver och tiga är guld sägs det....


Om du inget säger

 

säg inte att du är så ensam

som du är

gör inte det

 

då undrar man vad det är

för fel på DIG

 

säg inte att du

mår så dåligt som du gör

för ingen vill höra

 

tala inte om att

du håller på

att gå sönder

 

för då försvinner kanske

en vän till

 

håll skenet uppe

säg inte som det är

 

om du inte är stark nog att

tåla att man vänder dig ryggen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-13 11:50



Bookmark and Share


  Ilona _L
Mmmm...så sant skrivet... vem orkar lyssna, till slut?
2009-02-13

  Hans Christian
Mycket vackert skriven. Sorg o rädsla som berör.
2009-02-13

  Sara Boström
vackert, sorgligt och tänkvärt i en perfekt blandning. Applåd
2009-02-13

  Bibbi VIP
Du vet min inställning här Ulla att inte kasta pärlor för svin att de sedan vänder sig om och sargar.
V.g. poeter.se hoppas jag att bara de gensvarar som är Dina verkliga vänner och att de andra ska ha vett nog att tiga.
Jag lider med Dig men har inga lättköpta lösningar men står trots allt kvar och är med Dig...natt som dag.
Kram.
2009-02-13

  Ronny Berk
tänkvärt och väl tolkat om en alltför vanlig pseudovänskap, riktiga vänner närmar sej när svårigheter uppstår, väl förmedlade känslor ...
2009-02-13

  Ronny Berk
tänkvärt och väl tolkat om en alltför vanlig pseudovänskap, riktiga vänner närmar sej när svårigheter uppstår, väl förmedlade känslor ...
2009-02-13

  Sladjana Zubcevic
"tala inte om att

du håller på

att gå sönder



för då försvinner kanske

en vän till"
Vackert skrivet min vän.
2009-02-13

  Eaglemountains VIP
I nöden prövas vännen - och vänner som man tror är vänner prövar en i nöden .....

Men en äkta vän är en äkta vän!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP