Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan efter beröring en bit av det gudomliga pusslet utkastad med feber härifrån till evigheten som myror i huden vibrerande dna bristande pupiller


Spökjakt.


jag vandrar i vakuum
längs något odefinierat

en sårig skönhet
en sanning
förlorad
i hemlighet

dricker
för att mata själen
i jakten
på spöken
och dina händer

över hela ogiltigheten

talar mina tankar från dina läppar
över rummet

en underbar tanke
behäftade med sjukdom

är detta kärlek?
eller bara en annat slags hat?



vad som en gång var
är nu borta




Fri vers av Johannes
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-13 12:34



Bookmark and Share


  Lola
Troru ja e dum i huvve eller?
Den här är skitbra.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes