Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter i min ensamhet och funderar över vänskap och "vänskap"


Det höga priset

 

vi hade ganska stort umgänge

och ordnade trivsamma fester

när min man levde

 

när han blev sjuk

försvann fler av dem

per omgående

 

efter begravningen

blev det märkligt

tyst

 

som om

även jag

hade dött

 

jag kunde ju ha

underhållit kontakter

även om de inte kändes äkta

 

fortsätta kohandla

istället för att undra om det

var värt det höga priset

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 12:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Den sanna och äkta kärleken består genom allt som möter.
2009-02-16

  Eva Langrath VIP
Stark och fundersam text över vad som är äkta i livet-

Eva
2009-02-13

  Hans Christian
Näst sista strofen tycker jag mycket om. Är det värt det ? Äkta vänskap...tror denna text berör många.
2009-02-13

  Ronny Berk
de dubbla känslorna väl förmedlade, vad är vänskap , vad är äkta vänskap och vad ska krävas för att vänskapsbanden ska stärkas,

skillnaden mellan vardag och fest; någon, minns inte vem, uttryckte det som "i nöden prövas vännen "
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP