Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man förlorar sig till människor och sedan förlorar sig igen.

du sa



var inte rädd
det finns inte hinder bakom varje krök
natten är inte alltid bläck svart
det finns ord för dina svar




men jag har förlorat mig till människor
som inte är värda att förloras till



du blev tyst
och gick




men mörkret det var kvar




Övriga genrer av fröken brun
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 20:08



Bookmark and Share


  Charim
Detta bör många få läsa.
Det finns så många som förstår.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

fröken brun