Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolv år



Det var något som försvann
Jag var 12 och du var äldre
när jag gömmer nallen för en annan sorts kärlek



Klipper ur ögon och
pojkar dansar i slow motion
för att synas


kännas



Ritar tårar i imman på fönstret
Kartor
Det är bara där dom finns


Askan på altanen förblindar
Bedövar



Det var 1993 och det var något som försvann



Jag är fortfarande 12 och något försvinner




Fri vers av Sländan
Läst 418 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-13 21:07



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Förvånad att ingen kommenterat din dikt...
Du skriver verkligen gripande och det är svårt att inte bli berörd!
*Applåder till dig*
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan