Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Inte längre med

 

tomhet är när de

som var med på resan nu

inte åker med




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-13 22:01



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vemodigt vacker o så sann!
2009-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tom het
så blir det
i tomhet!
2009-02-13

  Bibbi VIP
Du får ta och släppa på nya och mer trofasta resenärer:-)
Kram.
2009-02-13

  Eva Langrath VIP
Enkelt och rakt skildra du denna saknad efter någon som betytt mycket,

Eva
2009-02-13

  peter markurth
bra gestaltning,döden?dualism?
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP