Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Hemlös kärlek

 

som lösa trådar

ur hjärtat

hänger

min kärlek

vilsen och hemlös

uppgivet

dinglande 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-13 23:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.
2009-02-16

  Michaela Dutius
Din känsla kommer mig stark till mötes i de få orden.
Sorgen...längtan.
2009-02-15

  Lia-Lej
Vilken talande bild!!
2009-02-14

  Hans Christian
Så avskalat o vackert, min vän. Bravo.
2009-02-14

  Eaglemountains VIP
Skriver under på Sunnanvind .....
2009-02-14

  Njord
Jättefint diktat. Som lösa trådar ur hjärtat.....så fint uttryckt
2009-02-14

    sunnanvind
Din kärlek...inte är den hemlös, den finner sin väg genom dimhöljda slöjor...genom evig kärlek, till sitt mål, Din Älskade!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP