Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuset var sååå starkt trots sin ofullkomlighet


Kärlekshyllning till alla som saknar kärlek

I natt vill jag skänka en kärlekssång

till den som är ensam och svag

Ty ljuset som nu gör min natt så lång

tar min tanke till stundande dag

Många har bränt sig på kärlekens glöd

eller längtar att finna en vän

Ty rosen i sagan är blott inte röd

kan ge hinder att älska igen

 

Det ljus som nu skänker mig hopp till att tro

är den måne som inte är hel

Ty kärlekens vilja att finna sitt bo

suddar ut det som en gång blev fel

I natt vill jag skänka en glädjande sång

till den som ej känner sig sedd

Ty lyckan kan finnas för alla en gång

att av kärlek åter bli ledd




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 968 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2009-02-14 02:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fantastisk text!
Tack!
2013-09-18

  aol
en hoppfull dikt för den ensammes ledsamhet
2011-04-21

  Karin Andreasson
Jättevackert. tack!
2009-03-12

  issac.a.m
underbart vackra rader....
2009-03-01

  Maria T
Så vacker poesi. Fylld av värme
och innerlighet, kärlek.
2009-02-27

  anits VIP
En underbart vacker kärlekssång
2009-02-21

  greajt
oerhört vackert
2009-02-16

  Eaglemountains VIP
En vacker kärlekssång, som bringar lycka, hopp och ljus
2009-02-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Betlehemsstjärna!

Låt denna sång sprida sig i snö och vind! Hälsar Fredrik
2009-02-16

    FinnRaggarn
En hyllning till raggarn.Tack
2009-02-15

  Sladjana Zubcevic VIP
"Många har bränt sig på kärlekens glöd
eller längtar att finna en vän
Ty rosen i sagan är blott inte röd
kan ge hinder att älska igen"
Vackert skrivet!
2009-02-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker dikt med fin rytm.
2009-02-14

  friheten
Vacker skriven!
2009-02-14

  papessa
under tiden man väntar kan man trösta sig med den här underbara kärleks hyllningen...kram till dig...E
2009-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag har t o m slutat längta.
Jag vill bort från alltsammans. Pronto!
2009-02-14

  Bodil Sandberg VIP
Underbart fin poesi..en sång som jag förvisso sparar..tack
2009-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det var fina ord till dom
som efter kärleken
längtar och trängtar
gott att Du tänkte
på dom nu!
2009-02-14

  mrKeyword
Den ensame ledsenhet här får en uppvaktande kärleksdikt, fylld med värme och omtanke som nu fäller tår av dina vackra ord.

Du har ett gott hjärta och skriver med det rätta, värd att kram om.
Texten är så vacker skrivet att det känns onödigt att konstruktivt hylla denna, för känslorna ur orden räcker väl att berömma.

En hyllning sång jag tager mig i ton att sjunga i kör med dig för de singlar som längtar efter någons kärlek till dem såsom de själva vill ge.
2009-02-14

  Carola Zettergren
Oj vad vilken fin och annorlunda kärleksdikt!Applåder!!!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP