Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans röst

Jag längtar till

landet som icke är

 

Jag längtar platsen

ingen sett

 

Jag längtar stenarna

ingen rört

 

Och jag längtar dig

som ännu inte funnen




Fri vers av friheten
Läst 1569 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2009-02-14 11:10



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Längtan...längtan efter allt...härligt att läsa dig...
2012-06-25

  Cosmic Johanna
Får mig att tänka på min favoritpoet Edith Södergran,

denna är fin.
2009-05-11

  aol
borde bli en guldstjärna underbart vacker och s berörande
2009-05-09

  Freeman
Ännu en dikt som verkligen verkligen berör, för vem har inte känt precis som du, längtat så att hela ens inre håller på att gå sönder??? Vackert!!!
2009-03-03

  Cosmic Johanna
Längtan är något som berör alla....

underbart med så mycket respons på denna fina dikt,
det har du förtjänat kära poetissa som längtan bär.

applåder!
2009-02-28

  peter markurth
bra.
2009-02-19

  Lejonhjärtas poesi
Alldeles underbart ljuvligt detta!
2009-02-18

  anita VIP
Underbar skriven.
2009-02-18

  Bodil Sandberg
Underbart vacker poesi min vän!!!
2009-02-17

  Rosen VIP
Den bästa av poesin jag läst av dig!!
2009-02-17

  Lotti
otroligt fint poetat
2009-02-16

  kärleks ängel
mötes längtan, så underbar
2009-02-16

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket fin text om vacker längtan.
2009-02-16

  Losnall
Underbar text, precis så man känner. Vackert:)
2009-02-16

  Maria T
Mycket fin poesi om längtan
2009-02-15

  Spir@
Härliga Längtan... =)
2009-02-15

  Michaela Dutius
vackert uttryckt om längtan till det som inte är...men som du drömme rom
2009-02-15

    sunnanvind
Vackert!
2009-02-14

  Carola Zettergren
Man vet aldrig..fint skrivet!
2009-02-14

  Sladjana Zubcevic
"Och jag längtar dig

som ännu inte funnen"
Underbart skrivet!
2009-02-14

  Marie Å
Härliga längtans rader......
2009-02-14

  Nova-Liv
jättefint och som ett steg från sorg till lycka. jättebra
2009-02-14

  Suzy med punkterna
Mycket vacker önskan
2009-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Keep your
eyes wide
open then!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten