Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje människa är ett hus

Ett hus.
Eller en byggnad.
Där finns en dörr och några fönster.
Kanske är de av vackert virke? Eller enkla.
Kanske förfallna.
Alla har ju sin egen fasad.

Och för att veta vad som finns där inne,
kan man antingen smygkolla in genom ett
av fönsterna.
Eller så kan man hederligt gå och knacka på dörren;
och be om att få komma in.




Övriga genrer av Arnella
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-02 15:53



Bookmark and Share


  Who's Alone ?
Att knacka på ett vackert hus, kan få benen att skaka, tänk om ägaren inte uppskattar ens närvaro ?

Att knacka på ett förfallet, kräver bara mod, och viljan att hjälpa...

Fina tankar, och som vanligt, så förstår jag precis vad du menar...
2006-07-16

  ForeignFragments
Får man komma in?...
2005-09-09

  Bex
Fint och klokt.
2005-09-03

  Saga-Sofia
En fyndig liten pärla, tacksamt emottagen så här på fredageftermiddagen.
2005-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella