Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting?

Vacuum är bara stoft som fyller ut tomrummet mellan det kompakta. Allt är någonting, hur mycket det än anstränger sig för att vara ingenting. För ingenting finns inte och eftersom ingenting kan vara ingenting, är allt automatiskt någonting. Det är därför rymden inte har ett slut. Fanns en vägg, vad skulle då finnas på andra sidan? Inte ingenting, i alla fall. Någonting. Allt är någonting och ingenting finns inte.




Övriga genrer av Bex
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-09-02 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex