Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats dag

utan hjärta

inget liv

e de första

e de sista

kalla händer

kalla fötter

ett varmt hjärta

där blodet pumpar

så hjärtat dunkar

otroligt vilket

stort maskineri

 

kärleken sprider

så har i dag

då vi firar

en stor värdslig

hjärtelik dag

Valentine /valentina  day

 




Övriga genrer av maryann
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 19:48



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
En mycket hjärtlig text som jag tackar för.
(du var snyggare på förra fotot)
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann