Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

bejubla precis allt ljud
ring ett evolutionsnummer
ångra dina silverromanser som äger natten
lös allt vårrus
tryck ny hand
överträffa alltid rekord
fungera
kanske?




Fri vers av Bex
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-09-02 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex