Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den spruckna spegeln


Skratta -
den runda röda näsan
rosorna på kinderna -

att mungiporna drar neråt
ser hon inte
för fläckarna
skavda på spegelns baksida -

att de svarta ränderna
rinner från tåren
målad under ögat -
drar fåror i det vita ansiktet
ser hon inte
för flugsmutsen på spegelglaset

hon ser inte vad du ser -
Clownen gråter




Fri vers av vera gade VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-15 05:34

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
skrev den här i veckan

Haiku ~ Som Clownen i Stephen King's 'Det'

jag har min egen
känslomässiga marknads
berg och dalbana

Världen är full av allt från clownen manne till mördarclownen gacy

bra text om Theatre of Pain, de två teatermaskerna som ibland finns båda under masken och på ytan av clownens målning

Be well,
LPWJ
2009-02-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin text om det vi inte tror ses
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP