Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättretad





fel sort - vi tänker

alltidalltidalltid for

ever mobba dig




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 08:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en känsla jag ständigt bär på, men jag har lärt mig att leva med det.
Jag läser helt enkelt inte vissa poeter.
2009-02-15

  wayward - taiga
jävla muppar!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga