Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, den var kanske inte så snäll!


Fläskläppshaiku


Fläskade till dig
med rak höger, bakade


fläskpannkaka i ugn




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-09-02 19:41



Bookmark and Share


  Cris
Kanske inte så snäll men rolig..
2005-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic