Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna retsamma ballerina

detta retsamma, hur du aldrig
är där jag förväntar mig

hur jag ständigt måste
jaga dig, du kvinna som springer
i ständiga finter tills jag fångar dig
och håller dig fast
hårt i mina armar
och känner hur du bubblar
din sprattlande kropp
dansar med starka
välformade ben
högt över tankens manège
i känslornas sanna teater
är kroppen kung

aldrig kan jag fånga dem - bubblorna
de är som kyssar inuti mig




Fri vers av Trast
Läst 478 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-15 22:20



Bookmark and Share


  Leia
Bubbligt fint.
2009-10-30

  Maria Natasja
"de är som kyssar inuti mig"
Underbart!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Trast