Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntad kärleksdikt

Solstrålar dränks av kylan
vindens kalla smekning
Kort stund av värme
med kyssen på kinden
Promenaden är nog över
en kopp på fiket
Blickarna gör under
i Pressen fanns liket

Tiden går vidare
hoppet fått ny vind
Nu är det mildare
kvar är också hind
Ändå kan vara blind
den som mördade
Det är så det stod
i dagens press

Han förklarade
där prästen förstod
Klockorna ringa
avslöjad i sin mess
Det var din man
som mördare kvinnan




Fri vers av mrKeyword
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword