Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi förändras.....och så gör vårt skrivande. Man har kanske många skrivarvänner, men läser inte varandras texter etc.

 




Det är okej

 

Vi tänker olika och reagerar givetvis individuellt.

Någon blir ledsen och besviken och en annan blir arg.

Somliga kanske inte märker något alls, vad vet jag.

 

Häromdagen försvann en skrivarvän

och jag vill bara säga att det är okej

för mig är det inget konstigt när jag

nu har tänkt närmare på saken och

jag menar ärligt när jag nu säger att

det är helt okej och vi behöver inte

göra större sak av detta än så . . . .

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-15 23:30



Bookmark and Share


  Hans Christian
Precis så är det, klok o vis text!
2009-02-16

    sunnanvind
Så kan det vara...och en del kan man aldrig tänka sig att släppa självmant!
Ibland så är det mycket runtom...o man hinner inte, men har för den skull inte glömt dem eller inte vill ha dem kvar..så kan det oxå vara.. ja det finns många aspekter här..
2009-02-16

  Eaglemountains VIP
Mycket förändras, men jag försöker läsa mina skrivarevänners texter, och några fler förstås ..... men jag vet hur det är .....
2009-02-16

  Bibbi VIP
Mycket vist och klokt tänkt.
Applåd!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP