Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett två tre?

om och om igen
skriver till dig
som att du vore min

igen och igen
försöker jag
trycka ner din sida

nu och då
samma konstiga beslut
kommer det

aldrig ta slut?




Fri vers av anajsn
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn