Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är en känslig man utan humor så läs inte denna text......




Varför kan inte män

 

jag förstår mig inte på er

ni män

säger hela tiden

fel saker till mig

 

och när jag har gjort ett misstag

som att glömma en kran

så att kedjereaktionen är ett faktum

så säger ni

 

du får ju stänga den kranen

 

problemet är inte att jag inte fattar

problemet är att jag glömmer

därför att vi var två förut

och jag slapp ha ensamt ansvar

 

du tänker för mycket

 

sa han som jag försökte

förklara en mycket

angelägen sak för

 

när ryggen var som värst

anlitade jag veteranpoolen

och förklarade för mannen

att ryggen strejkade så att

gräset blivt så högt

 

man får se upp med latmasken

 

var hans kommentar

min enda önskan var ju

att han skulle klippa gräset

 

varför kan inte män

bara vara lite vänliga

lite gammaldags hövliga

och gärna lite hjälpsamma

 

nu är jag ju helt utlämnad

åt dessa män eftersom jag

måste få hantverkshjälp

och nu ska jag lära mig att

peka med hela handen och

tiga

kanske är det ett vanligt

hantverkarbeteende

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-16 14:17



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jo, känslig är jag, men inte utan humor, och därför ler jag efter läsning! Tack för det !
2009-02-16

  glittertindra
du har träffat på dessa som har munnen ständigt påkopplad men hjärnan har tagit semester...
2009-02-16

  Eaglemountains VIP
jag är vänlig,
lite gammaldags hövlig
och gärna lite hjälpsam
romantisk
gentleman

dessutom har jag humor ..... :-)
2009-02-16

  Bibbi VIP
Håller med sunnanvind här.
2009-02-16

    sunnanvind
Vet du jag tror de finns, vet att du vet att de finns;)...du har bara haft en otur att träffa på *tölparna*...
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP