Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hjärta, flera sår.

flera timmar senare
satt jag på samma ställe igen

med gråten i halsen
och blodsprängda ögon

drog handen genom håret
och satt mig på tåget hem

tittade på telefonen
om och om igen

men ingenting
nej, ingenting fanns

mitt hopp blev till glöd
mitt hjärta blev till död!




Fri vers av anajsn
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-16 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn