Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon går i cirklar i mina fotspår om det som var, är, nu&då. aldrig och alltid.


Inga lögner och Ingenting.



det finns inga lögner och ingenting är sant:

jag spädde ut mitt kaffe med sprit

fikarasten blev intressantare, så


det var något med din hud och

det blev något annat

jag skulle skriva poesi

något fult

blev intressantare, så


någon går i cirklar

i mina fotspår


möts halvvägs, sa du

ironiskt, tänkte jag

vi som aldrig rört oss

någonstans


åttiotalet var på radio och

sjuttiotalet på tapeten och

andetagen

mot min hals


trots allt,

tröttnade mitt hjärta

att reflektera sorgen du bar

på din hud

blev du intressantare, så


jag vet inte

längre jag vet inte

längre än, så








Fri vers av Johannes
Läst 473 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-16 16:50



Bookmark and Share


  Sländan
Den här fastnade jag för! Känns som att du har hittat orden, då när det bara blir så där bra!
2009-02-16

  Ms Lovecraft
Särskilt första stycket är en riktig höjdare.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes