Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av din kalla hand



När solen sken
var ditt leende
det enda som syndes
och faktiskt var
allt det som hänt
helt borta, för en
slocknad sekund
var jag fast i din
blick där ingenting
egentligen existerade
men allt redan fanns


*




Fri vers av r_osa
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 17:50



Bookmark and Share


  Maria Lauenstein
Har inga ord hur jag skulle vilja beskriva din dikt :) Men jag fattar den där Känslan :) FINT
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

r_osa