Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsleden



strax utanför

den innersta bubblan av ljus

finns vägen

där allting rör sig

som bär fram möjligheterna




Fri vers av Vågan
Läst 438 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-16 21:07



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Först nu anar jag sanningen i denna.
2009-08-19

  Cosmic Johanna
Gillar denna lite astrala drömlika tillstånd som finns i diktenoch bär fram till möjligheterna...

applåder!
2009-03-13

  Stahninnan
möjligheternas möjlighet
2009-02-17

  livsdans
Så vackert! Ska sälla mig till den leden!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan