Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att Du är den du är







Vi blev vänner

med märkliga ord

mellan oss


Jag är inte rädd


Min kärlek

till dig

är starkare

än fruktan


Tack

för att

Du är den du är


och


Tack

för att

Du finns här ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1012 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2009-02-16 22:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"DET FINNS EJ FRUKTAN UTI KÄRLEKEN"sjöng jag i en kör som ung. Här sitter orden perfekt.
2009-03-04

  Spir@
Underbart!
2009-02-25

  Eva Langrath VIP
Varm och fin hyllning till en vän.

Eva
2009-02-18

  Carola Zettergren
Mycket varmt och innerligt fint!!!!
2009-02-18

  Eaglemountains VIP
Så vackert, så berörande .....
2009-02-18

  aol
underbart vackert så vackert berörande
2009-02-17

  Elaine.S VIP
"Vi blev vänner

med märkliga ord

mellan oss"

Gillar verkligen de raderna
för det outalade som finns i dem...

ett speciellt band!!
2009-02-17

  Michaela Dutius
Poetisk, berörande - med en ljus förhoppning som lyfter hela dikten
2009-02-17

  friheten
Underbara rader!
2009-02-17

  Suzy med punkterna
Varm och full av känlor
2009-02-17

  Cosmic Johanna
Härlig värme du förmedlar.

applåder!
2009-02-17

  JNI
du skriver åter med sån genuin känsla att förmedla dina rader !
helt fantastisk läsning
2009-02-16

    Lindizz
Mycket vackra rader. Applåder.
2009-02-16

  KristinaE
.. den nära kärlekens gåva - tacka för och vårda - vackert skriver du om detta ljuva!
2009-02-16

  anits VIP
Mycket vackert skrivit, det vackraste
är orden, tack för att du är den du är
2009-02-16

  Maria Natasja
Vackert!!!!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic