Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina kära skrivarvänner


Motelden redan uppfunnen

 

ni skrämde iväg

Murphy

han var inte kvar imorse

och Jante har jag inte heller

sett röken av

vågar jag njuta

av olyckskorpars frånvaro

 

TACK

 

ni underbara vänner

som står så

stadigt

fast snålblåsten viner

 

TACK

 

för all uppmuntran

till mitt skrivande

jag blir fortfarande både

överraskad och generad

men inte på Jantevis

 

TACK

 

för att ni

överväldigar

mig

och uppfann

olyckskorpars

moteld




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-17 09:07



Bookmark and Share


    sunnanvind
Och tack till dig vännen! Du är underbar, vet du det!
2009-02-17

  jardan
Tack själv Ulla för alla dina rader
2009-02-17

  Eva Langrath VIP
Tack för dessa fina innerliga ord till alla dina vänner.

Eva
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP