Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite ändrad ... efter förslag av hans westlund .... tack


så gick en dag

 

 

 

så gick en dag

passerade över nattens bro
iklädd de tankar vi redan tänkt

vävda av de drömmar vi samlat
de vi fångade med våra ögon

likt lysande stjärnor




Fri vers av kath
Läst 630 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-03 08:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!!
2005-09-07

  Deva
En suverän förtätning av vad en dag kan vara. Sköna ord.
2005-09-04

    Mejja
Åhh bara så... underbar! Saknar ord som räcker till.
2005-09-03

  Bodil Sandberg VIP
Hej Kath - den här älskar jag
2005-09-03

  Hans w-art Westlund VIP
say no more ;)
2005-09-03
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath