Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Inatt jag drömde

 

Vi har inte hörts av på länge.
Jag tänker på henne ofta... ofta.

Så kom hon med utsträckta händer
för att ge mig en stor välkomstkram.

Jag hade glömt hur färgglad hon var.
Men jag mindes hennes älskliga sätt.

Hennes omtänksamhet som jag väl
feltolkat som äkta - var tillbaks igen.

Minns ni försoningens sötma . . .

 

Hon säger "förlåt mig för allt som blev fel"
Nej nej det var ju mitt fel allithop, säger jag.

Och så skrattade vi åt allt.
Njöt av återseendets glädje.

I det ögonblicket fanns det inget annat av betydelse.
Försoningsglädjen var det allt överskuggande.

                                 ~ ~ ~ ~

När jag vaknade
kände jag efter
hur jag mådde
och undrade om
detta hade hänt

Jag var kvar i
försoningskänslan
men insåg också
att detta inte någonsin
kommer att inträffa i verkligheten . . . .

 

En av mina vänner säger att man aldrig
ska sluta tro på underverk . . . .
och att drömmar kan berätta mycket . . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 11:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vi hade en lång och utdragen konflikt mellan syskon i år då jag drömde så ljuvligt att vi möttes i försoning på en tågstation. En fullständigt ommöjlig sak just då men som slog in efter ett antal år.
Bokmärke.
2009-02-18

  Hans Christian
Jag hoppas verkligen att din vän har rätt, tycker om de kursiva raderna. Den dagen/timman vi slutas hoppas, ej rolig att möta, men inget är bestående...
2009-02-17

  glittertindra
det är underbart vakna upp efter en sådan dröm... det känns så gott i känslorna... :) där tror jag man har stor nytta av dessa drömmar... en form av önskedrömmar... :) som man får hoppas att de slår in... :)
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP